Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danversová a Navarrová se při řešení vlastních rodinných krizí zaměří na místo Anniiny vraždy... a jeho spojení se stanicí Tsalal. (HBO Max)

Recenze (31)

Kobitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než předchozí dva díly. Nemůžu se ale zbavit dojmu, že se to dalo natlačit do 4 až 5 dílů. Některé postavy bych úplně vyškrtnul (starý Hank Prior a jeho tragická online známost), některým dal mnohem menší prostor. V tomhle díle mi nesedl soundtrack k tomu, co dělo na obrazovce; plusem zůstává, že se na to moc hezky dívá, ta zasněžená krajina dělá svoje. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osamelé, narušené a komplikované existencie "slávia" Vianoce v absolútnej tme a zime. A potom je tu ešte ten záhadný prípad z úvodu série. Drží si to síce atmosféru, ale neprináša to nič viac. Verím, že o týždeň už Night Country prinesie niečo zásadné, lebo prešľapovanie na jednom mieste prestáva byť zaujímavé. 60% HBO Max ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Renomé předchozích sérií, směs napětí a mysteriózna, atmosféra tmy a mrazu, astronomické pořádky odrážející se na psychice místních. Přesto to nefunguje, jak bych si představoval. Sám sebe nachytávám, že nedávám úplně pozor, řada momentů je pořád utahaných a prakticky bez emocí, děj je roztříštěný, chemie vyšetřovacího týmu nefunguje. Nevybíravě se chovající Jodie Foster (před pár týdny bych nečekal, že něco takového napíšu) je otravná. A celkově je asi něco špatně na tom, že po propracovaném úvodním intru, které doprovází skladba Billie Eilish, je to pokaždé tak trochu sešup dolů. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím veriť, že Jodie zakričala "Strih!!" Miliardkrát a požiadal o preobsadenie a bojovala s každým, kto sa podieľal na tomto smetisku sezóny. Herecké výkony okolo nej sú tak veľmi zlé. Kali Reis je taká hrozná, že som sa v tejto epizóde nahlas smial a hovoril: "To je tak zlé, tak zlé!" Napriek vyrovnávaniu sa/reagovaniu na pochmúrnu smrť jej sestry. Okrem postavy Jodie Foster je ťažké sa do niekoho vžiť a záležať mu na ňom. Páči sa mi prostredie, ako je to natočené a vpletenie nadprirodzených síl do deja, ale scenár a slabé herecké výkony to skutočne potápajú. Všetky tie postavy sa prelínajú nesúrodým spôsobom, ktorý dobre nestavia vývoj postáv, nieto ešte posúva príbeh. V momentoch, keď sa to snaží niečím byť, to takmer navodzuje atmosféru Twin Peaks, najmä v prípade postavy Fiony Shaw (ktorá je zatiaľ vo všetkých svojich scénach presvedčivá). Budem pokračovať v sledovaní? Pravdepodobne. Po tejto epizóde, ktorá sa vymkla z koľají, je ťažké odvrátiť zrak lol. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak píše hodně z vás- není to špatný. Podle mě je to totiž prachbídný. Dramatický situace vycucaný z prstu, nesmyslný vedlejší linky, šedesátiletá vyžilá Fosterka coby neodolatelná samice, řídkej, utahanej děj zahuštěnej příšerama bůhvízjakýho světa… A fakt by mě zajímalo, kde se tam ta její ségra mohla utopit na otevřeným moři..? To se podle mě ale prošla... Nechybět už jen 2 díly do konce, tak to zabalím. A myslím, že to i udělám, je to ztráta času. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama