foto

Stephen M. Katz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Secrets of a Hollywood Nurse (TV film)
2006 Tajemství loňského léta 3
2004 Paradise (TV film)
Čarovná země
2002 Smrt v rodině (TV film)
2001 Královna a já
Srub u jezera 2 (TV film)
2000 Geppetto (TV film)
Hlas temnoty (TV film)
Vzpomínky na duben
1999 Malí géniové
1998 Bohové a monstra
Výkupné za rošťáka (TV film)
1996 Ostudné vzpomínky (TV film)
Vánoční výlet paní Santa Clausové (TV film)
1995 Dopis vrahovi (TV film)
Pán času
Vražedné sny (TV film)
1994 Escape from Terror: The Teresa Stamper Story (TV film)
Moje letní story
Nesmrtelný (TV film)
1993 The American Clock (TV film)
Vražedné vztahy (TV film)
1992 Ulterior Motives
1991 Akademický zločin (TV film)
Neškodná lež (TV film)
1990 Tulácké sny
1989 Kdo je Harry Crumb?
1988 A Bůh stvořil ženu
Sladkých osmnáct
1987 Nice Girls Don't Explode
Sestry
1986 Dobrou noc, mami
Last Resort
1980 Bratři Bluesovi
1979 Malí draci
1978 Our Winning Season
1977 Joyride
The Kentucky Fried Movie
1976 Bittersweet Love
The Four Deuces
The Pom Pom Girls
1975 Best Friends
Jezebels, The
Las Vegas Lady
Prisoners
1974 Dirty O'Neil
1973 Messiah of Evil
Vaše tři minuty uběhly
1971 Angels Hard as They Come

TV seriály

1999 Lot, The (TV seriál)
1995 Fudge (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1987 Alf (TV seriál)
Alfovy výjimečné Vánoce: část 2. (S02E13)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2014 City of Dreams : Detroit, une histoire américaine
1982 Coming Soon

Herecká filmografie

Filmy

2008 Secrets of a Hollywood Nurse (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Lot, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace