Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Shredder odpad!

všechny recenze uživatele

Ako niekto dokaze natocit taky odpad, ze dokonca aj tretotriedne vyvrazdovacky Uwe Bolla oproti tomu vyzeraju ako kvalitny film nepochopim. Obraz posobi dojmom, ze kamery boli kupene za 10 eur cez teleshopping, herecke vykony nedosahuju ani uroven niakeho hereckeho rychlokurzu a vsetko je korunovane tak priblblym scenarom, zeby sa pri pozerani chytali za hlavu este aj opice. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na jedničku a dvojku jsem koukal skoro před rokem a půl. Že jsem si dal s posledním dílem tak načas... No asi každý pochopí, že přeci jenom trilogie o (maximálně) třech hvězdičkách není zrovna lákavá představa (jakéhokoliv) večera. K filmu řeknu pouze to, že s předchozími díly, to asi nemá co dělat. Herci jsou zcela jiní, neznámí. Na druhou stranu vcelku sympatičtí. Trilogie "I know what you did last summer" má slušný nápad, uzavření děje a do třetice zbývá.... No jo vlastně, co zbývá, když příběh skončil. Trojka má děj bez nápadu či hloubky. Rádoby lekačky a ani té budování atmosféry se nedočkáte. Počet obětí je opravdu malý a všechno si prakticky nechává na konec. Vcelku zajímavé scény, kdy kamera zabírá přírodu. Ovšem, když je stejný nápad problikávající kamery použit u scény "vraždy", to je velká chyba lávky. (35 procent) ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné béčko na popůlnoční se povalování po kanapi, kdy je pořeba dopít některou z lahví vína po odeševší návštěvě. Už první Tajemství mi přišlo jako poměrně fádní a nezajímavé, příliš jsem se nebavil a co hůř: nebál jsem se. Dvojka i trojka jsou pokusy, které jakoby se snažily poslat tuhle sérii na zapomatovatelnou trajektorii Halloweenu, Vřískotu nebo Pátku 13. což se viditelně nevede (žádná škoda). Nad chováním postav se netřeba pozastavovat, i když při sledování maníka, který si přes hrozící nebezpečí vesele krauluje v nočním osamělém bazénu, si člověk nemůže útrpně nepovzdechnout. Ale není to jedno? Tenhle film je prostě jenom na jedno kouknutí. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

V tomto případě se jedná už jen o nastavovanou kaši s nemastnými, neslanými postavami. Musím uznat, že závěr byl poněkud překvapivý, ale vůbec se mi nelíbil (nápad dobrý, zpracování hodně špatné). Nejsem sice proti tomu, aby někdo v tomto příběhu pokračoval, ale musí to do rukou dostat někdo talentovanější a hlavně obsadit charismatičtější herce. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

K filmu jsem přistupovala s očekáváním 00; prostě jsem chtěla usínat u něčeho dostatečně tupého, aby mě nemrzelo, že s nejvyšší pravděpodobností budu u druhé poloviny spokojeně funět a slintat do polštáře. Tohle "Tajemství loňského léta 3" splnilo na jedničku: seznámila jsem se s bandou nesympatických pubescentů, kterým jeden zvláště debilní vtípek zkomplikuje až znemožní život. Uběhne rok, následují partnerské problémy, stalking, pak bubák gumák kapitán Hook... v závěru jsem se probrala a pootevřela oko na právě tak dlouhou dobu, abych se ujistila, že v gumě se paří právě ten, koho jsem od počátku předpokládala. Těch zdejších 34% víceméně odpovídá pochybným "kvalitám" filmu. Jo, a Danny De Vitto má nepravděpodobně pohlednou dceru - adoptovaná, nebo máš parohy jak prehistorický los, Danny? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)
  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)

Reklama

Reklama