Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

demented 

všechny recenze uživatele

Úvod filmu sa nám snaží nenápadne nahovoriť, že rybárovi došli príbuzní a tak nebude obťažovať Jeniffr Lowe-Hewittovú a Fredieho Prinza a konečne bude spočívať v pokoji. A tak nám scenáristi predhodili ďalších teenagerov, ďalšiu nešťastnú náhodu a ďalšie pochované tajomstvo. No a samozrejme ďalšieho podnikavca, ktorí sa cíti byť ukrivdený a vŕta sa v minulosti (a teenageroch). Škoda že je to takpovediac identická kópia jednotky (od rovnakej typológie postáv až po skoro totožné vraždy), bohužial veľmi nudná. Dej sa odvýja vo vyšľapaných kolajách, ktoré robia z každého diváka hotového Nostradama a na ktoré majú pokračovania úspešných filmov určené pre videodistribúciu takpovediac TRADEMARK (viď Nebezpečné hry 2 a 3). Výsledný dojem kazí aj hnusná videoklipová réžia, ktorá robí z vrážd skutočné utrpenie (myslím pre diváka). Ale jedno mu uprieť nemôžem. Skutočnú pointu - resp. odhalenie skutočného vraha. To je teda sila. Producenti mali tento film nazvať skôr Urban Legends 4 : I´ll allways know what you did last summer. Tým by zabili dve muchy jednou ranou. Ja len dúfam, že sa nesnažia vytvoriť ďalšiu hororovú sériu typu Piatok 13. To by len potom bola hrôza. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Film je určený pouze pro video a podle toho také vypadá, s tím je nutno se smířit ještě před začátkem. Děj není nejhorší, kopíruje první díl a zároveň na obě části docela navazuje, paranormální rozuzlením jsem s úsměvem rozdýchal, takže snad ani nebylo nic, co by mě na něm vyloženě štvalo, snad jen ten zběsilý střih doprovázející většinu vražd. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na jedničku a dvojku jsem koukal skoro před rokem a půl. Že jsem si dal s posledním dílem tak načas... No asi každý pochopí, že přeci jenom trilogie o (maximálně) třech hvězdičkách není zrovna lákavá představa (jakéhokoliv) večera. K filmu řeknu pouze to, že s předchozími díly, to asi nemá co dělat. Herci jsou zcela jiní, neznámí. Na druhou stranu vcelku sympatičtí. Trilogie "I know what you did last summer" má slušný nápad, uzavření děje a do třetice zbývá.... No jo vlastně, co zbývá, když příběh skončil. Trojka má děj bez nápadu či hloubky. Rádoby lekačky a ani té budování atmosféry se nedočkáte. Počet obětí je opravdu malý a všechno si prakticky nechává na konec. Vcelku zajímavé scény, kdy kamera zabírá přírodu. Ovšem, když je stejný nápad problikávající kamery použit u scény "vraždy", to je velká chyba lávky. (35 procent) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Třetí díl laciné teen vyvraždovačky coby psychologický horror postavený na strachu další děsivým tajemstvím stižené party, strachu živeném výčitkami, historkou o mstiteli s hákem a znepokojivými drobnostmi a vzkazy "Já vím.." by mohl být nečekaně dobrý a opravdu děsivý. Chtělo by to však lépe zpracovaný scénář, lepší hereckou partu, promyšlenější režii, která by dokázala přitlačit na pilu pokud jde o atmosféru a odvahu přesunout všechny krvavé momenty jen do nočních můr. Nic z výše jmenovaného však k dispozici nebylo a tak to nakonec všechno zase naskočilo na pohodlnou, ale nudnou skluzavku nenápadité žánrové rutiny se zmateně běhající mládeží, panákem v pláštěnce, který seká dokud je někdo naživu a samozřejmě tou nejotřepanější závěrečnou "návratovou" tečkou. Škoda. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak "C" film s amaterými herci natočený "seriálovou" kamerou, který pouze těží ze známého názvu svých předchůdců. Děj je 100x provařený a i těch vražd je poskromnu, v prvních 60ti minutách se vpodstatě nic neděje a každá minuta nudy vás nutí přemýšlet o tom, zda jste neudělali špatně že se na tento paskvil koukáte. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)
  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)

Reklama

Reklama