foto

Germán Cobos

  • nar. 7.7.1927
    Sevilla, Andalucía, Španělsko
  • zem. 12.1.2015 (87 let)
    Almunécar, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Sueño contigo
2004 C'est la vie, camarade! (TV film)
2003 Není to tak vážné
1996 Esposados
Mirada líquida
Más allá del jardín
1995 Boca a boca
Passover
1994 Truhanes (TV film)
1993 Tres palabras
1992 Deštník pro tři
1991 Día que nací yo, El
Huella del crimen 2: El crimen de Don Benito, La (TV film)
Ispanskaja aktrisa dlja russkogo ministra
Taberna fantástica, La
Viuda del capitán Estrada, La
1990 Bazar Viena
Contra el viento
1988 Aire de un crimen, El
Tu novia está loca
1987 I picari
Lorca, smrt básníka (TV film)
Zákon touhy
1981 Demasiado para Gálvez
1978 Solos en la madrugada
1977 Placeres ocultos, Los
Víkend
1976 Las camareras
Starý dům uprostřed Madridu
1975 Alegres vampiras de Vögel, Las
1973 Sexy Cat
1972 Marianela
1971 Reverend Kolt
1970 ¡Se armó el belén!
1969 Lola la piconera (TV film)
Matrimonios separados
Quinto: non ammazzare
1968 Sangue chiama sangue
Secreto del capitán O'Hara, El
1967 Camerino sin biombo
Halcón de Castilla, El
Hombre del puño de oro, El
Lola Colt
Tecnica per un massacro
Wanted
1966 Algunas lecciones de amor
1965 Agente Z 55 missione disperata
Brillante porvenir
Destino: Barajas
Fuerte perdido
Julieta engaña a Romeo
Rostro del asesino, El
1964 Hombre de la diligencia, El
Parias de la gloire, Les
1963 40 años de novios
Felices sesenta, Los
Revoltosa, La
Valle de las espadas, El
1962 Abuelita Charlestón
Bella Lola, La
Hombre del expreso de Oriente, El
Héroes de blanco
Tromboni di Fra Diavolo, I
1961 Amor empieza en sábado, El
Despedida de soltero
V pět hodin odpoledne
1960 Abanderados de la Providencia, Los
Ama Rosa
Paso al frente, Un
Taxi do Tobruku
1959 Carmen la de Ronda
Soledad
1958 El ángel está en la cumbre
1957 Femmine tre volte
Hvězda Afriky
Héroes sin relevo
Mañana cuando amanezca
Roberto el diablo
Saranno uomini
Schiave di Cartagine, Le
Susanna tutta panna
Totò, Vittorio a doktorka
1956 Cuerda de presos
Retorno a la verdad
Torrepartida
Vida es maravillosa, La
Všichni jsme důležití
1955 Marta
Otra vida del capitán Contreras, La
1954 Beso de Judas, El
Patrulla, La
1953 Vuelo 971
1951 La Leona de Castilla

TV seriály

2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2001 Arrayán (TV seriál)
1999 ¡Qué grande es el teatro! (TV seriál)
1998 Entre naranjos (TV seriál)
Hermanas (TV seriál)
1996 Carmen y familia (TV seriál)
Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1992 Crónicas del mal (TV seriál)
1991 Réquiem por Granada (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1984 Proceso a Mariana Pineda (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
1968 Pequeño estudio (TV seriál)
1967 Escuela de matrimonios (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Escuela de maridos (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace