foto

Marie-Luise Marjan

  • nar. 9.8.1940 (79 let)
    Essen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Heinzels - Rückkehr der Heinzelmännchen
2009 Lachen mit Heinz Schenk (TV film)
Lindenstraße: Terror (studentský film)
2006 Lindenstraße: Finstere Weihnacht (studentský film)
2005 Comedy-Schiff (TV film)
Dem Himmel sei Dank (TV film)
2000 Ein anderes Leben (TV film)
1995 Entführung aus der Lindenstraße
1994 Immer wenn sie Krimis liest (TV film)
1986 Tödliche Liebe (TV film)
Zerbrochene Brücken (TV film)
1985 Backfischliebe (TV film)
1984 Das Traumschiff - Nachbarn/Tochter des Chefs/Der Falschspieler (Brasilien) (TV film)
1983 Einmal die Woche (TV film)
1982 Christian und Christiane (TV film)
1981 Den idiotů
1980 Mosch
Palermo nebo Wolfsburg
1979 Einzelzimmer (TV film)
1978 Als Hitler das rosa Kaninchen stahl (TV film)
1977 Místo činu - Tři oprátky (TV film)
Notwehr (TV film)
Vorstadtkrokodile, Die (TV film)
1976 Ilse ist weg, Die (TV film)
1975 Tatort - Treffpunkt Friedhof (TV film)
1974 Tatort - Der Mann aus Zimmer 22 (TV film)
Zündschnüre
1973 Smog hrozí (TV film)

TV seriály

2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Reine Nervensache (S09E25)
2000 Jim Knopf (TV seriál)
1993 Kein Rezept für die Liebe (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1986 Die Montagsfamilie (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Die Heimkehr (2) (S01E02)
Die Heimkehr (1) (S01E01)
Lindenstraße (TV seriál)
1984 Tegtmeier (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Aktion Grün (TV seriál)
1975 Eigener Herd ist Goldes wert (TV seriál)
1973 Ein Herz und eine Seele (TV seriál)

Dokumentární

2016 Früher war alles besser! Oder? (TV film)

Host

TV pořady

2017 Wir lieben Fernsehen! (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1992 ARD-Morgenmagazin (TV pořad)
Jux & Dallerei (TV pořad)
1990 Schmidteinander (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky