Reklama

Reklama

Vánoční skřítci

  • Německo Die Heinzels – Rückkehr der Heinzelmännchen (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Legendární skřítci z Kolína nad Rýnem v noci tajně pomáhali řemeslníkům, až do té doby, než je před 200 lety vyhnala zlá žena krejčího. Toto je příběh jejich návratu. Elfie žije spolu s ostatními skřítky hluboko pod zemí. Ale jak dlouho má tento nudný život ještě trvat? Elfie už má tohoto podzemního vězení dost, a tak se rozhodne vydat se na povrch země. Spolu se dvěma kamarády poznává svět lidí a opět začínají pomáhat potřebným řemeslníkům. (Česká televize)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (4)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Někteří věří na existenci skřítků dosud. A kolují legendy, že kdysi skutečně existovali. Kdo ví, zda pomáhali lidem, ale údajně byli. I oni mají legendy. Jedna z nich je součástí tohoto příběhu. Když to mám zhodnotit celkově, tak to není nuda, ale zase taková zábava taky ne. Animačně to vypadá slušně, příběh celkem slušný. V souboji s velkými zaoceánskými produkcemi film neprohrává žádným debaklem. Jedinou záhadou mi tak zůstává, proč v české produkci má film v názvu Vánoce, když děj se evidentně odehrává v nějakém z teplejších období a o nejkouzelnějších svátcích v roce se zde ani necekne. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama