foto

Albie Woodington

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Tunnel of Love (TV film)
2003 Richard II (TV film)
2002 Hrabě Monte Cristo
2001 The Hunt (TV film)
1999 Vikingové
1995 První rytíř
1993 Věk zrady (TV film)
1990 Sense of Guilt, A (TV film)
1989 The fairy queen (TV film)
Žena v černém (TV film)
1988 Míle za čtyři (TV film)
The Fruit Machine
1985 Number One (TV film)
1984 Práskač a jeho kat

TV seriály

2000 A Many Splintered Thing (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
Tenká modrá linie (TV seriál)
Dnešní mládež (S01E06)
The Hanging Gale (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1990 Gravy Train, The (TV seriál)
Wales Playhouse (TV seriál)
1989 May to December (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Černá věž (TV seriál)
1984 Charlie (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 The Day of the Triffids (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace