foto

Ross Noble

  • nar. 6.6.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nails
2012 Klaun k popukání

TV seriály

2013 It's a Date (TV seriál)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Dokumentární

2018 Being Frank: The Chris Sievey Story
2002 Pátá rychlost (TV seriál)
2001 I Love 1980's (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Harry Hill's Alien Fun Capsule (TV pořad)
2016 Hvězdy ve svých autech (TV pořad)
2015 Mel & Sue (TV pořad)
2014 Alan Davies: As Yet Untitled (TV pořad)
2011 Adam Hills in Gordon St Tonight (TV pořad)
2010 Frank Skinner's Opinionated (TV pořad)
2009 The 7PM Project (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2005 Spicks and Specks (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
2002 RI:SE (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 Rove Live (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1978 Top Gear (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace