foto

Ian Barford

  • nar. Bloomington, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Return to Sender
2014 Catch Hell
2011 Vykoupení Joea Maye
2004 Přes noc třicítkou
2002 Road to Perdition
2000 Hellraiser: Inferno
Hodiny smrti
1998 Šerifové

TV seriály

2009 Zvíře (TV seriál)
2006 Médium (TV seriál)
Doctor's Orders (S02E12)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Základní okruh podezřelých (S01E05)
Zoey 101 (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace