foto

Igor Mendjisky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Velký Georges (TV film)
2011 Le temps du silence (TV film)
2010 Le Grand ménage (TV film)
2009 Clara, une passion française (TV film)
2008 Le Septième Juré (TV film)
2006 L'affaire Pierre Chanal (TV film)

TV seriály

2017 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Crise aigue dans les Graves (S06E03)
2015 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
François (S01E06)
2013 Chérif (TV seriál)
Injustice (S01E04)
2011 Week-end chez les Toquées (TV seriál)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
La Piste aux étoiles (S03E01)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Requiem pour un assassin (S01E02)
Saint-Ex, nos années pension (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
L'Inconnu du pont d'Aquitaine (S02E03)
Apparences (S02E01)
2006 Les tricheurs (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)

Dokumentární

2013 V zajetí ledu (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky