foto

Annie Grégorio

  • nar. 4.4.1957 (62 let)
    Nérac, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Le Canal des Secrets (TV film)
Maddy E(t)cheban (TV film)
2018 Le Banc
2016 Máma a já
Návštěvníci 3: Revoluce
2015 On se retrouvera (TV film)
2014 Brèves de comptoir
Un Village presque parfait
2010 Sang des Atrides, Le (TV film)
Tête de Turc
2009 Folie douce (TV film)
Mourir d'aimer (TV film)
2008 Adrien (TV film)
Ledová vášeň (TV film)
Modern Love
Musée haut, musée bas
2007 Cizinka (TV film)
Diablesses, Les (TV film)
Tajemství
2006 Comme un air
Courriers de la mort, Les (TV film)
Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
Monsieur Léon (TV film)
2005 Nepostradatelný pomocník
2004 Au secours, j'ai 30 ans !
Victoire
2003 Domek na venkově
Záhadné zmizení (TV film)
2001 Coeur sur la main, Le
To je život
1999 Le schpountz
Un pur moment de rock'n roll
À vot' service
1998 Voie est libre, La
1997 Les Soeurs Soleil
Un petit grain de folie (TV film)
Un printemps de chien (TV film)
1996 Aveux de l'innocent, Les
Désiré
Fallait pas !...
L'Orange de Noël (TV film)
Řidič a fantom
1993 Les ténors
1992 Vincennes Neuilly
Číslo
1990 Alligator, L'
1988 Périgord noir
1987 Bonne chance monsieur Pic! (TV film)
1986 Cours privé
Manège
1985 Le ravi (TV film)
Zlomky života

TV seriály

2015 Crimes et botanique (TV seriál)
Le Jardin de Lucille (E04)
Une parcelle de bonheur (E03)
Le Jardin des papillons noirs (E02)
další epizody (4)
2012 Příliš brzy (TV seriál)
La guerre des familles (S02E03)
La mutation (S02E02)
La famille, c'est sacré ! (S02E01)
2011 Ripoux anonymes (TV seriál)
Week-end chez les Toquées (TV seriál)
2010 Příliš brzy (TV seriál)
C'est la rentrée ! (S01E04)
Bienvenue à Valentin ! (S01E02)
Pilote (S01E01)
Chez Maupassant (TV seriál)
Mon oncle Sosthène (S03E02)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2006 Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)
2005 Les inséparables (TV seriál)
Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)
2004 Maigret (TV seriál)
Maigret v rodinném penzionu (E51)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
Severní vítr (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Homme en colère, Un (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 L'allée du roi (TV seriál)
1994 Maigret (TV seriál)
Maigret se mýlí (E15)
1992 Années F.M., Les (TV seriál)
1982 Petit théâtre de Bouvard, Le (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky