foto

Brigitte Barilley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Loue-moi !
2010 Les Nuits de Sister Welsh
2009 Magma
2003 Letní romance (TV film)
Supernova [Expérience #1]
2002 Les paradis de Laura (TV film)
Smrt v zastoupení (TV film)

TV seriály

2019 Rodinný podnik (TV seriál)
Pastráva (E05)
Těžká práce (E04)
Průzkum trhu (E03)
další epizody (5)
2012 La Smala s'en mêle (TV seriál)
2011 Julie Lescautová (TV seriál)
Poslední plavba (S20E03)
2009 Úžasná rodina (TV seriál)
Retour aux sources (S08E03)
2006 Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Otcovský instinkt (S15E01)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky