foto

Josiane Lévêque

  • nar. 29.8.1943 (76 let)
    Mantes-la-Jolie, Yvelines, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zlatá klícka
2009 La Femme invisible (d'après une histoire vraie)
2008 Guy Môquet, un amour fusillé (TV film)
2004 Nevinný žert
P'tit curieux, Le
2002 Bratrstvo bojovníků
Lilly's Story
À L'abri des regards indiscrets
1998 Nini (TV film)
1997 La pisseuse
1996 Má žena mě opustila
Sortez des rangs
Temps de chien
1993 Coup de jeune
1990 Promotion canapé
Sans rires
Uranus
Voir l'éléphant
1989 Čápi mají svojí hlavu
1988 Nesnesitelná lehkost bytí
1985 Voyage à Paimpol, Le
1983 Pauvre Eros (TV film)
1982 Elle voit des nains partout!
1981 Loup-garou, Le (TV film)
1978 Filmový román (TV film)
Palmiers du métropolitain, Les (TV film)
Vas-y maman
1977 Ben et Bénédict
Point de mire, Le
1976 Je t'aime moi non plus
1975 Ingenua, L'
L'Ingénu (TV film)
1974 Amoureuse Joséphine (TV film)
On s'est trompé d'histoire d'amour
Père Noël est en prison, Le (TV film)
1973 Inconnu, L' (TV film)
Lever de rideau, Le (TV film)
Monsieur Emilien est mort (TV film)
1972 Nez d'un notaire, Le (TV film)
1969 Clérambard

TV seriály

2012 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le crime de l'hôtel Saint-Florentin (S05E01)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
1999 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Papa dort (S05E04)
1997 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt vojáčka (S06E04)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1992 Puissance 4 (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1989 Tribunal (TV seriál)
1988 L'appar (TV seriál)
1987 Chahut-bahut (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
La lune d'Omaha (E15)
1981 Pause-café (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Adios (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky