foto

Sylvie Herbert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Život té druhé
2008 Elles et moi (TV film)
Klientka
Smutky slečny Austenové (TV film)
2007 Krevní pouto (TV film)
2006 Můj nejlepší přítel
2005 Allons petits enfants (TV film)
Bal des célibataires, Le (TV film)
Jeden zůstává, druhý odchází
2004 Exmanželka mého života
2003 Aurélien (TV film)
Můj učitel Ibrahim
2002 Bratrstvo bojovníků
Pan Batignole
Une fille dans l'azur - Caroline Fabre (TV film)
2001 Judicaël (TV film)
Thérèse et Léon (TV film)
2000 La laïque (TV film)
Le battement d'ailes du papillon
Mystère Parasuram, Le (TV film)
1999 Děti století
1998 L'Enfant des terres blondes (TV film)
Qui mange qui? (TV film)
1997 Le Dernier été (TV film)
Une leçon particulière (TV film)
1996 Crabe sur la banquette arrière, Le (TV film)
For Ever Mozart
Nevinné krutosti
Secret de Julia, Le (TV film)
Un samedi sur la terre
1995 Danse avec la vie (TV film)
1993 Le Fils du requin
1992 Femme abandonnée, La (TV film)
1991 25 décembre 58, 10h36
Impromptu
Marie la louve (TV film)
1989 Mé noci jsou krásnější než vaše dny
1988 Bernadette
Un médecin des lumières (TV film)
1987 Tandem
1986 Affaire Marie Besnard, L' (TV film)
1985 Une péniche nommée 'Réalité' (TV film)
1984 Lace (TV film)
1981 Les papillons de la garrigue (TV film)
Rends-moi la clé!
1980 L'Oiseau de Madame Blomer
Plume, La (TV film)
1979 Au bout du bout du banc
Doktor
Fille de Prague avec un sac très lourd, La
Une femme dans la ville (TV film)
1978 Grands procès temoins de leur temps: Une semaine sainte, Les (TV film)
La Vocation suspendue
1975 Pays (TV film)
Un changement de saison (TV film)
1974 Les petits enfants du siècle (TV film)
1973 Histoire vraie (TV film)
Pierre et Jean (TV film)
1972 Le temps d'un été (TV film)

TV seriály

2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Millésime meurtrier (S04E12)
2007 Clan Pasquier, Le (TV seriál)
2001 Žena zákona (TV seriál)
Double vue (S06E01)
2000 Un flic nommé Lecoeur (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Petite fille en costume marin, La (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Cely smrti (S06E03)
1996 Zwarte sneeuw (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Regards d'enfance (TV seriál)
Year in Provence, A (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1985 Permis de construire (TV seriál)
1982 Village sur la colline, Le (TV seriál)
1979 Vérificateur, Le (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1976 Coeur au ventre, Le (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace