foto

Catherine Colvey

  • nar. 1951
    Kanada
  • zem. 8.6.2011
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Chladnokrevný
2011 Kárový kluk (TV film)
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Převtělená
Vlna zabiják (TV film)
2006 De ma fenêtre, sans maison...
Lesy
2005 3 jehly
Big Money
Choice: The Henry Morgentaler Story (TV film)
2004 Bláznivá svatba (TV film)
Dítě na prodej (TV film)
Smrtelné setkání (TV film)
2003 Muž, který zabil
2002 Tunel
2001 Pekelná kuchyně
2000 Hon na Prince (TV film)
Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
1999 Falešná stopa
Prokleté dědictví (TV film)
Rape
1998 Stíny minulosti
V zajetí
1997 Podvod
The Thousand Wonders of the Universe
1996 Nevinná smrt
1995 L'enfant d'eau
Zoja (TV film)
1993 Armen and Bullik (TV film)
Zelda (TV film)
1991 Lance et compte: Le choix (TV film)
The Reckoning (TV film)
1990 Cursed
1987 Hitting Home (TV film)
Shades of Love: Make Mine Chartreuse (TV film)
1986 Jít míle (TV film)
1985 Joshua a jeho život
Keeping Track

TV seriály

2005 Le négociateur (TV seriál)
2004 15/Love (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
2003 Kdo s koho (TV seriál)
2001 Dice (TV seriál)
Vampire High (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Duplikovat lze cokoliv/Kamarádka (S01E09)
1995 Scoop IV (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)
La grande collection (TV seriál)
1987 Mount Royal (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Lance et compte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky