foto

Agnes Bruckner

  • nar. 16.10.1985 (33 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato drobná zelenooká blondýnka se narodila 16. srpna 1985 v Hollywoodu. Má dvě sestry a bratra a její otec pochází z Maďarska, matka z Ruska, a aby té mezinárodní krve nebylo málo, tak dědeček je Němec. Kromě rodné angličtiny se tak Agnes plynně domluví i maďarsky a rusky.

V jedenácti letech získala svou první televizní roli a to v nekonečném seriálu BÁJEČNÍ A BOHATÍ. Byla to sice pro ni první a zajímavá zkušenost, ale Agnes v populární mýdlové opeře nebyla zcela spokojená a po roce a půl seriál opustila. Naštěstí pro ní, už za dva roky začala získávat další zkušenosti v seriálech jako DOTEK ANDĚLA, UPRCHLÍK, ZÁKON A POŘÁDEK, a především v seriálu THE SHRUNKEN CITY, ve kterém ztvárnila hlavní roli.

Svou premiéru na stříbrném plátně absolvovala po boku další mladé hvězdičky Leelee Sobieski v dramatu SKLENĚNÝ DŮM (2001). Výrazněji na sebe upozornila, ale až o rok později, jednak v kriminálce se Sandrou Bullock VZOREC PRO VRAŽDU, a poté v nezávislém snímku MODRÉ AUTO, kde ztvárnila zranitelnou avšak problematickou dívku Meg, která má poměr se svým učitelem. Za tuto roli byla nominována na cenu Independent Spirit Award pro nejlepší herečku v hlavní roli. Ve stejném roce se rovněž objevila v několika epizodách seriálů 24 a ALIAS.

Od roku 2005 získává významné role v hororech jako jsou VENOM (2005), LESY (2006), KREV JAKO ČOKOLÁDA (2007). Objevila se rovněž s Nickem Noltem ve snímku POKOJNÝ BOJOVNÍK i muzikálu DREAMLAND (oba 2006). V blízké budoucnosti ji můžeme spatřit ve snímcích SAY HELLO TO STAN TALMADGE (2008), KILL THEORY (2008), a MOTEL SMRTI 2 (2009). V současné době žije s rodiči v kalifornii, studuje balet a zajímá se o Hip Hop, R&B a Rapovou hudbu. Je stále svobodná.

Z "PetrPan2" L

Herecká filmografie

Filmy

2015 There Is a New World Somewhere
2014 A Bit of Bad Luck
2013 Anna Nicole (TV film)
Fízlové, hajzlové
Occult (TV film)
Vražedná dohoda
2012 Citizen, The
Grázlové z vidlákova
Hrůzná minulost
Millionaire Tour, The
2011 Open Gate
Vrah přes inzerát (TV film)
2009 Hra na vraha
2008 Motel smrti 2
2007 Krev jako čokoláda
2006 Dreamland
Lesy
Pokojný bojovník
2005 Můj ztracený syn
Venom
2004 Američan
Ztracený ráj
2003 Kletba
2002 Jeden pokoj
Modré auto
Vzorec pro vraždu
2001 Skleněný dům
1998 Shrunken City, The

TV seriály

2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Helen (E09)
Claire (E08)
další epizody (9)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Operace Mangusta 2 (S04E23)
Matka (S04E21)
Lily (S04E20)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Ripple of Hope (S02E08)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Tsunami (S01E15)
2009 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bad Guy (S02E13)
Private Practice (TV seriál)
Blowups (S03E10)
Sins of the Father (S03E08)
Yours, Mine & Ours (S02E22)
další epizody (5)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prostá duše (S06E07)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S03E05)
Day 3: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S03E04)
Day 3: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S03E03)
další epizody (5)
2002 Alias (TV seriál)
Pouzdro - 2. část (S01E13)
Pouzdro - 1. část (S01E12)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace