foto

Karolina Porcari

  • nar. 15.8.1979 (41 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
Synchronizacja
2018 7 citů
Krew Boga
Mein Bruder heißt Robert und ist ein Idiot
Éter
2017 Ela - nástin rozloučení
2015 Otec
W spirali
2014 Once My Mother
2012 Den žen
Každý boží den
2011 Růžena
2009 Segreti e sorelle
2006 Come l'ombra
2005 Rh+

TV seriály

2020 Kod genetyczny (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Mały Zgon (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Komisarz Alex (TV seriál)
Artyści podrywu (S14E07)
2018 Korona królów (TV seriál)
2017 Non uccidere (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójczy tarot (S06E09)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Proces (S16E40)
Lęki, lęki... (S16E38)
Skarga (S16E33)
další epizody (4)
2013 Spies of Warsaw (TV seriál)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 26 (S03E26)
Epizoda 16 (S03E16)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
W kręgu podejrzeń (S04E08)
2009 Siostry (TV seriál)
Dowód na istnienie (E11)
Strážce svědomí (TV seriál)
Tatuaż (E03)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Kawa z mlekiem (E74)
2008 Wydział zabójstw (TV seriál)
Dotyk (E29)
Bulionerzy (TV seriál)
Burżuazja (S05E03)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Pitbull (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2006 Mrok (TV seriál)
Temida (E08)
Magda M. (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
2005 Wiedźmy (TV seriál)
Spadek (E05)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky