foto

Karolina Porcari

  • nar. 15.8.1979 (40 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
2018 7 citů
Krew Boga
Mein Bruder heißt Robert und ist ein Idiot
2017 Ela - nástin rozloučení
2015 Otec
W spirali
2014 Once My Mother
2012 Den žen
Každý boží den
2011 Růžena
2006 Come l'ombra
2005 Rh+

TV seriály

2018 Korona królów (TV seriál)
2015 Non uccidere (TV seriál)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójczy tarot (S06E09)
2013 Spies of Warsaw (TV seriál)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 26 (S03E26)
Epizoda 16 (S03E16)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
2009 Siostry (TV seriál)
Strážce svědomí (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2005 Magda M. (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky