foto

Marie Verdi

  • nar. 7.12.1969 (48 let)
    Elsene, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Šest hodin života (TV film)
2004 Lila Claudelová (TV film)
2002 Mystérieuse mademoiselle C., La
Tatínek
2001 Château, The
Les voies du paradis (TV film)
Trois huit
1999 La Cuisine de maman
Východ-Západ
1998 Femme du cosmonaute, La
Sucre amer
1997 J'ai horreur de l'amour
Pantalon, Le (TV film)
1996 Vice vertu et vice versa (TV film)
1994 Faussaires, Les
1992 588 rue paradis
1990 La Discrète
Sám doma
1988 Un coeur de marbre (TV film)
1987 Hôtel de France
1986 La femme secrète
1985 Diesel
Les nanas
1983 Ballade sanglante
Les bancals
Poraněný člověk
Pozor! Je vaše žena jen vaše žena?
1982 Corbillard de Jules, Le
Interdit aux moins de 13 ans
Les prédateurs (TV film)
1981 Nafta! Nafta!
Volba zbraní
Špinavá záležitost
1980 Bažanti kontra Dracula
1979 Dérobade, La
1976 Osudové ženy
1971 Chateau, The

TV seriály

2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Hrůza (S01E06)
Temné kroky (S01E05)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2004 Le président Ferrare (TV seriál)
2003 Franck Keller (TV seriál)
2001 Or, L' (TV seriál)
2000 Žena zákona (TV seriál)
Samedi soir (S05E04)
Julie Lescautová (TV seriál)
Dávná láska (S09E05)
1998 H (TV seriál)
1997 Vérité oblige (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
Sandra, princezna rebelka (TV seriál)
1993 Mayrig (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1990 Watatatow (TV seriál)
1987 Qui c'est ce garçon? (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1969 Jacquou le croquant (TV seriál)
1965 Dossiers de Jerôme Randax, Les (TV seriál)

Dokumentární

1987 Il était une fois dix neuf acteurs (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace