foto

Mehdi Moinzadeh

  • nar. 12.4.1978 (41 let)
    Hamedan, Írán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Auf der Suche nach Oum Kulthum
2014 Jmenoval se František (TV film)
2013 Kriminálka Istanbul - Střet zájmů (TV film)
Ostra randka
2010 Ayla
Léto v Marrakeši (TV film)
2009 Návrat komisaře Rexe - Smrtící zápas (TV film)
Ženy bez mužů
2006 Tatort - Sternenkinder (TV film)
2005 Omid - Hoffnung (studentský film)
Tatort - Borowski in der Unterwelt (TV film)
Tatort - Schattenhochzeit (TV film)
2004 Folgeschäden (TV film)
Tatort - Schichtwechsel (TV film)
Tatort - Stirb und werde (TV film)
2003 Tatort - Väter (TV film)
2002 Ghetto-Kids (TV film)
Polizeiruf 110 - Um Kopf und Kragen (TV film)
2001 Honolulu
Zwei Engel auf Streife (TV film)
1998 Mann fällt nicht vom Himmel, Ein (TV film)
Neue Freiheit - keine Jobs

TV seriály

2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
So Gott will (S02E04)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Rodinné záležitosti (S16E06)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aysha (S09E07)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Großstadtträume (TV seriál)
Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky