foto

André Chaumeau

  • nar. 22.10.1924
    Bourges, Cher, Francie
  • zem. 30.1.2013 (88 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Les Seigneurs
2009 Dernière démarque
Gauner
Rozvody!
2001 Doktor Martin (TV film)
Mortel transfert
2000 L'île bleue (TV film)
Vatel
1999 Asterix a Obelix
1997 La Cité des alouettes (TV film)
Une femme d'action (TV film)
1996 Berjac: Coup de maître (TV film)
La Comète (TV film)
1994 Chêques en boîte (TV film)
Clandestin, Le (TV film)
Couchettes express (TV film)
1993 Germinal
1992 Fille de l'air, La
Loin du Bresil
1991 Impromptu
Láska s rybou
Milena
Piège pour femme seule (TV film)
Prý jsme manželé (TV film)
1990 Docteur Petiot
Fantóm opery (TV film)
Kde všechno končí (TV film)
L´ami Giono: Ennemonde (TV film)
Maminčin zámek
Six crimes sans assassins (TV film)
Uranus
1989 Prix du silence, Le (TV film)
1988 Jak zabít kněze
Záhadná smrt Niny Chereauové (TV film)
1987 Miss Mona
1986 Cent francs l'amour
Cours privé
La dame des dunes (TV film)
Mademoiselle B (TV film)
Une femme innocente (TV film)
1985 Année terrible, L' (TV film)
Bachou (TV film)
1984 Korsičtí bratři
Krev těch druhých
Stress
Černá listina
1983 Garçon !
Operace Banzaj
Trois morts à zéro (TV film)
Vincentův přítel
Vzal jsem si stín
1982 Dárek
Interdit aux moins de 13 ans
Le Quart d'heure américain
Návrat Martina Guerra
Poutnice ze Sans-Souci
1981 Každý začátek je těžký
Zvláštní případ
Špinavá záležitost
1980 Fils puni, Le
Inspektor Popleta
Traque, La (TV film)
1978 Peníze těch druhých
1977 Comme la lune
Hrozba
1975 Les Bijoux de famille
Les galettes de Pont-Aven
1974 Cadoudal (TV film)
La voleuse de Londres (TV film)
1973 Canari, Le (TV film)
Sourire vertical, Le
1968 Drôle de jeu
La forêt noire (TV film)
1967 Blázen z laboratoře 4
1965 L'Apollon de Bellac (TV film)
1961 Le massacre des innocents (TV film)
1958 Přátelé na neděli

TV seriály

2019 Napoleon (TV seriál)
1812 - 1821 (E04)
2011 Frajeři (TV seriál)
Doc Martin (TV seriál)
Que fait la police ? (S02E02)
Le Retour de l'enfant prodigue (S02E01)
2010 Doc Martin (TV seriál)
Amour de jeunesse (S01E03)
Trop, c'est trop ! (S01E02)
Bienvenue à Port-Garrec (S01E01)
1993 Maria des Eaux-Vives (TV seriál)
Maîtres du pain, Les (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1989 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1985 Néo Polar (TV seriál)
Tender Is the Night (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Adieu la vie (E17)
Pour venger Pépère (E14)
Rhapsodie en jaune (E12)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
Martine Verdier (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1979 Yeux bleus, Les (TV seriál)
1978 Le temps d'une République (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Mini-chroniques (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1973 L'éducation sentimentale (TV seriál)
1970 La brigade des maléfices (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1965 Calembredaines (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky