foto

Zdeněk Zenger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2006 Lojzička je číslo (TV film)
2003 Past (TV film)
1999 Píseň o lítosti (TV film)
1998 Dceruška Růže (TV film)
Hřích faráře Ondřeje (TV film)
1997 Širák (TV film)
Žena v kleci (TV film)
1994 Bezvousák a princezna Kamila (TV film)
Narcisový dům (TV film)
1992 O myrtové panně (TV film)
Tři dary lásky (TV film)
1991 Tedaldo a Elisa (TV film)
1990 Tvrdý chleba (TV film)
1988 Libeňský čaroděj (TV film)
1987 Žena v trysku století (TV film)
1986 Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami (TV film)
Vděčná zvířátka (TV film)
1985 Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí (TV film)
1984 Jak se rozloučit s Odettkou (TV film)
Zaspala nevěsta (TV film)
1982 Ples na rozloučenou (TV film)
1981 Zločin v chalupě (TV film)
1980 Královská hra (TV film)
1979 O zakleté princezně (TV film)
1978 Smrt císaře a krále Karla IV. (TV film)
Sázka pro dva (TV film)
1977 Smuteční hudba za padlé hrdiny (TV film)
1976 Když vyjí vlci (TV film)
1975 Typicky ženská reakce (TV film)
Zlatá přadlena (TV film)
1974 Princezna Turandot (TV film)
Píšťalka pro dva (TV film)
1973 Měsíční kámen (TV film)
Okno ještě svítí (TV film)
1971 Král, kejklíř a hvězdář (TV film)
Zvláštní případ (TV film)
1970 Byly noci májové (TV film)
Rapotínská tragédie (TV film)
1969 Princezna Lada (TV film)
1967 Malá Dorritka (TV film)

TV seriály

1984 Moje srdcová sedma (TV seriál)
Návraty (E04)
Rozchody (E03)
Cesty (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace