foto

Bruno Raffaelli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tenkrát podruhé
2018 Les Estivants
2017 Víno nás spojuje
2015 Les trois soeurs (TV film)
2013 La rupture (TV film)
Zamini
2011 Les hommes sont des Rêves
2009 Clara, une passion française (TV film)
L'école du pouvoir (TV film)
2008 Tak dlouho tě miluji
2006 Sladká země mého dětství (TV film)
2005 Kam zmizel můj syn? (TV film)
2003 Les femmes savantes (TV film)
2002 Propustka
Un petit Parisien (TV film)
2001 Monsieur de Pourceaugnac (TV film)
2000 L'avare (TV film)
1999 Kennedy et moi
L'École des femmes (TV film)
1998 Les fourberies de Scapin (TV film)
Mirage noir (TV film)
Terminale
1996 Má žena mě opustila
1995 Tisíce
1993 Louis, enfant roi
1992 L.627
1990 Ami Giono: Jofroi de la Maussan, L' (TV film)
Ami Giono: Onorato, L' (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
Hiver 54, l'abbé Pierre
Život a nic jiného
1988 Frekvence smrti
Nebuďte policajta
Pošlete housle
Prisonnières
1987 Bonne chance monsieur Pic! (TV film)
1986 Takhle to děláme v Moskvě
1979 Démons de midi
1978 En l'autre bord
1977 Amour en herbe, L'

TV seriály

2018 Un Entretien (TV seriál)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
La Piste aux étoiles (S03E01)
2004 Le proc (TV seriál)
2002 Liberté de Marie, La (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Puissance 4 (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
Tribunal (TV seriál)
1979 Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
1978 Gaston Phébus (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)

Divadelní záznam

2019 Électre / Oreste (divadelní záznam)
2017 Cyrano de Bergerac (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky