foto

William K. Jurgensen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1987 Return of the Six-Million-Dollar Man and the Bionic Woman, The (TV film)
1984 W*A*L*T*E*R (TV film)
1983 In Defense of Kids (TV film)
1982 Family in Blue (TV film)
For Lovers Only (TV film)
1981 Girl, the Gold Watch & Dynamite, The (TV film)
She's in the Army Now (TV film)
1980 Father Damien: The Leper Priest (TV film)
Marathon (TV film)
Neberte Rusům tajné dokumenty (TV film)
White Mama (TV film)
1979 Frajerka Annie a Pusinka (TV film)
Rendezvous Hotel (TV film)
Sex and the Single Parent (TV film)
1978 Cizinec v domě (TV film)
Dokonalí gentlemani (TV film)
Having Babies III (TV film)
Human Feelings (TV film)
1977 Billy: Portrait of a Street Kid (TV film)
The Magnificent Magical Magnet of Santa Mesa (TV film)
1974 Ginger in the Morning
1973 Ordeal (TV film)
Terror on the Beach (TV film)
1972 Getting Away from It All (TV film)

TV seriály

1982 9 to 5 (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Margaretina svatba (S05E25)
Pooperační (S05E24)
Suvenýry (S05E23)
další epizody (10)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Hawkeyho noční můra (S05E14)
Vymítání (S05E13)
Plukovníkův kůň (S05E12)
další epizody (20)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Drahá mami (S04E17)
Cena tomatového džusu (S04E16)
Znovu volání pošty (S04E15)
další epizody (23)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Vojín Charles Jehně (S03E14)
Zlí psi a servismani (S03E13)
Všední den (S03E12)
další epizody (23)
1973 M*A*S*H (TV seriál)
Pouze pro důstojníky (S02E15)
Žhavé rty a prázdná náruč (S02E14)
Dostaňte mě odtud (S02E13)
další epizody (22)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Edwina (S01E13)
Drahý otče (S01E12)
Bakteriologická válka (S01E11)
další epizody (13)
1971 Bearcats! (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1973 M*A*S*H (TV seriál)
Armáda versus Námořnictvo (S01E20)

Režijní filmografie

TV seriály

1979 M*A*S*H (TV seriál)
Drahý strýčku Abdule (S08E12)
J*E*S*K*Y*N*Ě (S07E21)
Mladí a neklidní (S07E19)
1978 Flying High (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Potterovo odvolání (S06E23)
1977 M*A*S*H (TV seriál)
Kupec Korejský (S06E15)
Ping Pong (S05E17)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Hawkeye vezmi zbraň (S05E11)
Probuzení (S04E24)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Hej doktore (S04E06)
První pomoc (S03E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace