Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všechny sestry z jednotky se rozhodnou vyhýbat se styky s muži, dokud někdo nevyřeší trápení jejich kolegyně Edwiny, kterou ještě nikdo nepozval na rande. Losem je vybrán Hawkeye a i když jí nakonec pomůže, stojí ho to mnoho útrap. (TV Nova)

Recenze (10)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemusíš někoho poranit jenom proto, aby on tě neporanil první... 😱Ještě nikdy jsem nebyla v mužském stanu... Je stejný jako ženský, jen se zapíná na druhou stranu... Většina příběhů má víc dějových linek, tento je monotématický... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zabila jsem tě?" Nemám tak dobrou úrazovou pojistku, abych si k Edwině přisedl ke stolu, takže jsem rád, že to za mě udělal Hawkeye. Jen jsem při tomto setkání s přírodní katastrofou čekal více humoru. Vlastně mě rozesmál jen Radar, kterému spadl prst do oka dírou ve stanu v ženských sprchách. A jelikož šmírování sprchujících se krásek patřilo v jisté době rovněž k mým koníčkům, tak jsem mu rozuměl. ()

Reklama

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Zatímco Hawkeye (Alan Alda) a Edwina (Arlene Golonka) tančí a narazí do kamen, tak Hawkeye se popálí, ale o chvilku později Edwina nechá ruku na rouře od kamen, aniž by se popálila. (sator)

Reklama

Reklama