foto

Jeff McCracken

  • nar. 12.9.1952 (66 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Čekání na světlo
1987 Jake's M.O.
1986 A Winner Never Quits (TV film)
1984 Hawaiian Heat (TV film)
1983 Running Brave
1981 Family Reunion (TV film)
Kent State (TV film)
1978 Cizinec v domě (TV film)
The One Man Jury

TV seriály

2004 LAX (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Havárie (S09E15)
1991 Torkelsons, The (TV seriál)
1987 Private Eye (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1986 All Is Forgiven (TV seriál)
1984 Hawaiian Heat (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2002 Still Standing (TV seriál)
2000 The Trouble with Normal (TV seriál)
1999 Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
You Wish (TV seriál)
1994 Dinosaurové (TV seriál)
Mnoho tváří zábavního parku (S04E11)
The Terrible Twos (S04E06)
Driving Miss Ethyl (S04E04)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Dinosaurové (TV seriál)
Nejsme sami (S03E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace