foto

Krisha Fairchild

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Waves
2017 American Folk
Inheritance
2015 Krisha
2014 Krisha
2006 Zavraždění Johna Lennona
2002 Highway
1998 Under Heaven
1993 Na dosah smrti (TV film)
1992 Adventures in Spying
Nebezpečí lásky (TV film)
Zamilovaná (TV film)
Úderem půlnoci
1991 Claymation Comedy of Horrors Show (TV film)
Souboj
1990 Chips, the War Dog (TV film)

TV seriály

2019 Odhalení (TV seriál)
Free (E08)
2018 Channel Zero (TV seriál)
Insidious Onset (S03E01)
1990 Zapadákov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace