foto

Béla Gabor Lenz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Benzin
Die Toten vom Bodensee - Stumpengang (TV film)
Ein ganz normaler Tag
Lichtblick
2017 Die Körper der Astronauten
Pestana
Rosamunde Pilcher: Jako z daleké hvězdy (TV film)
2016 Emma nach Mitternacht – Frau Hölle (TV film)
Tatort: Wir - Ihr - Sie (TV film)
2014 Die Auserwählten (TV film)

TV seriály

2019 Hanna (TV seriál)
City (S01E03)
Dark (TV seriál)
Dunkle Materie (S02E02)
2017 Dark (TV seriál)
Alles ist jetzt (S01E09)
Alles Klara (TV seriál)
Multiresistent (S03E13)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Einsam (S17E10)
2014 Die Toten vom Bodensee (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky