foto

Gertie Honeck

  • nar. 1945
    Thedinghausen, Niedersachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tod auf Raten
2017 Tatort - Gott ist auch nur ein Mensch (TV film)
2014 Der Kuckuck und der Esel
2010 Poll - vyp.
2007 Kdo je bez viny? (TV film)
2002 Jezero s lekníny (TV film)
Šťastná nehoda (TV film)
2001 Ženy, co pijí prosecco (TV film)
2000 Blondine sucht Millionär fürs Leben (TV film)
Muži k pronajmutí (TV film)
Scheidung auf Rädern (TV film)
1998 Chainsmoker
1997 Polizeiruf 110 - Gänseblümchen (TV film)
1996 Jarní vánice (TV film)
1989 Geld macht nicht glücklich (TV film)
1988 A.D.A.M.
Neapel sehen und erben (TV film)
1986 Tatort - Die kleine Kanaille (TV film)
1984 Mrs. Harris - Freund mit Rolls Royce (TV film)
1983 Heimat, die ich meine (TV film)
1980 Kreuzberger Liebesnächte
1979 Direktmandat (TV film)

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Höhe (S17E23)
2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Zwei schwierige Herren (S21E35)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Krieg der Sterne (S11E12)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schwindendes Misstrauen (S11E31)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Schmetterlinge im Bauch (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Der Nelkenkönig (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky