foto

Don Megowan

  • nar. 24.5.1922
    Inglewood, Kalifornie, USA
  • zem. 26.6.1981 (59 let)
    Panorama City, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Mrs. R's Daughter (TV film)
1977 Great Gundown, The
1975 Masakr v Kansas City (TV film)
1974 Kelly zvaný Samopal (TV film)
Ohnivá sedla
Tirák Turner
Vlčí vytí (TV film)
1968 If He Hollers, Let Him Go!
Ďábelská brigáda
1967 Border Lust
1966 Tarzan and the Valley of Gold
1963 For Love or Money
1962 The Creation of the Humanoids
1961 Strada dei giganti, La
Terrore dei mari, Il
1959 The Jayhawkers!
1958 A Lust To Kill
Cool and Lam (TV film)
Counterspy (TV film)
Man Who Died Twice, The
Money, Women and Guns
Pirát
Snowfire
Tales of Frankenstein (TV film)
1957 Delikátní delikvent
Hell Canyon Outlaws
The Story of Mankind
1956 Anything Goes
Gun the Man Down
Netvor přichází
The Werewolf
Ukradený vlak
1955 A Lawless Street
Captain Fathom (TV film)
Chyťte zloděje
The Shining Beacon (TV film)
1954 Princ Valiant
1953 Sangaree
1951 Kid from Amarillo, The
On the Loose
The Mob

TV seriály

1977 Fantasy Island (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 The Beachcomber (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
1960 Angel (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace