foto

Petra Nadolny

  • nar. 11.1.1960 (61 let)
    Jarmen, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Masel Tov Cocktail
2019 Benjamin Blümchen
Daleko od domova
2018 Kahlschlag
2016 Radio Heimat - Damals war auch scheiße!
2015 Bruder vor Luder
2011 Eine Insel namens Udo
2010 Saša
Studentka ro(c)ku
2007 Das leichte Leben (studentský film)
2001 Mravnostní oddělení (TV film)
2000 Höllische Nachbarn - Chaos im Hotel (TV film)

TV seriály

2019 Die Läusemutter (TV seriál)
2018 Rentnercops (TV seriál)
Ein Kind verschwindet (S03E13)
Friesland (TV seriál)
Der blaue Jan (E06)
2017 Nicht tot zu kriegen (TV seriál)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wechselschritt (S08E13)
2015 Die LottoKönige (TV seriál)
Bis dass der Tod euch scheidet ... (S03E06)
Ein Anfang und ein Ende? (S03E05)
Wer nichts wird, wird Wirt! (S03E04)
další epizody (6)
2013 Heldt (TV seriál)
Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
Die LottoKönige (TV seriál)
Ziemlich beste Freundinnen? (S02E04)
Eine sichere Bank? (S02E03)
Die üblichen Verdächtigen! (S02E02)
2012 Die LottoKönige (TV seriál)
Wer zahlt die Zeche? (S01E05)
Die 500-Euro-Frage! (S01E04)
Wohin mit der Kohle? (S01E02)
další epizody (4)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Schattenspiel (S03E22)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2007 Post Mortem (TV seriál)
Switch reloaded (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky