foto

Petra Nadolny

  • nar. 11.1.1960 (59 let)
    Jarmen, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Benjamin Blümchen
Daleko od domova
Die Läusemutter
2018 Kahlschlag
2016 Radio Heimat - Damals war auch scheiße!
2015 Bruder vor Luder
2011 Eine Insel namens Udo
2010 Saša
Studentka ro(c)ku
2007 Das leichte Leben (studentský film)
2001 Mravnostní oddělení (TV film)
2000 Höllische Nachbarn - Chaos im Hotel (TV film)

TV seriály

2018 Friesland (TV seriál)
Der blaue Jan (E06)
2017 Nicht tot zu kriegen (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
2012 Die LottoKönige (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Switch reloaded (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace