foto

April Hailer

  • nar. 6.1.1959 (60 let)
    Heidenheim an der Brenz, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Läusemutter
2012 Každá smůla jednou končí
2007 Loď snů: San Francisco (TV film)
2005 Ein Geschenk des Himmels (TV film)
2004 Das Blaue Wunder (TV film)
Sladký život na Ibize
2002 Die Dickköpfe (TV film)
Ein Trick zu viel (TV film)
Gefährliche Nähe und du ahnst nichts (TV film)
Místo činu: Münster - Fakta, Fakta (TV film)
2001 Durch dick und dünn (TV film)
Wie angelt man sich einen Müllmann? (TV film)
Zart und schuldig (TV film)
Zelený oblak
2000 Stimme des Herzens (TV film)
1997 Die Aubergers - Alles anders, als man denkt (TV film)
Stunden vor dem Morgengrauen, Die (TV film)
1996 Der Venusmörder (TV film)
Schönste Tag im Leben, Der (TV film)
1994 Charlie & Louise - Das doppelte Lottchen
Drei Tage im April (TV film)
Wie einst im Mai (divadelní záznam)

TV seriály

2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Aus Alt wird Neu (S12E27)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Schmetterlinge im Bauch (TV seriál)
2003 Die grüne Wolke (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Aubergers, Die (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1993 Russige Zeiten (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1997 April-Hailer-Show (TV pořad)
1992 Wie bitte?! (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky