foto

Michou Pascale Anderson

  • nar. 23.12.1968 (50 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Mein Gott, Anna! (TV film)
2003 Mit Herz und Handschellen - Heiße Herzen (TV film)
2000 Männer sind was Wunderbares - Die Halbschwester (TV film)
Vertrauen ist alles (TV film)
1999 Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Schmetterlinge der Nacht
Viergeteilt im Morgengrauen
1998 Single sucht Nachwuchs (TV film)
1997 Zwischen den Feuern (TV film)
1996 Eldorado (TV film)
Trip - Die nackte Gitarre 0,5, Der

TV seriály

2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
2000 Großstadtträume (TV seriál)
1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1995 Jede Menge Leben (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky