foto

Martin Feifel

  • nar. 16.6.1964 (56 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kinder und andere Baustellen (TV film)
2018 Carneval - Der Clown bringt den Tod (TV film)
Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
Sarah Kohr - Mord im Alten Land (TV film)
Tatort - Wir kriegen euch alle (TV film)
2017 Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
Tatort – Die Liebe ist ein seltsames Spiel (TV film)
Tod im Internat (TV film)
Vichr 3
2016 Der Bozen-Krimi: Herz-Jesu-Blut (TV film)
Die Welt der Wunderlichs
Rockabilly Requiem
2015 Der Liebling des Himmels (TV film)
Die Udo Honig Story (TV film)
Mutter auf Streife (TV film)
Polizeiruf 110 - Ikarus (TV film)
2014 Die reichen Leichen. Ein Starnbergkrimi (TV film)
Ein offener Käfig (TV film)
Vier Drillinge sind einer zu viel (TV film)
2013 Místo činu: Mnichov - Z hlubin času (TV film)
Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
2012 Riskante Patienten (TV film)
Trojitý hazard (TV film)
Wunschkind (TV film)
2011 Föhnlage. Ein Alpenkrimi (TV film)
Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
Láska mezi starožitnostmi (TV film)
Mord in bester Familie (TV film)
2010 Der Mann, der über Autos sprang
Haltet die Welt an (TV film)
Sie hat es verdient (TV film)
Žid Süss - Film bez svědomí
2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
Genug ist nicht genug (TV film)
Liebe und andere Gefahren (TV film)
Tatort - Neuland (TV film)
Zamilovaný doktor (TV film)
Šípková Růženka (TV film)
2008 Buddenbrookovi (TV film)
Kommissar Süden und das Geheimnis der Königin (TV film)
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
Machen wir's auf Finnisch (TV film)
Mein Gott, Anna! (TV film)
Polizeiruf 110 - Kellers Kind (TV film)
2007 Dvojí výkupné (TV film)
Grüß Gott, Herr Anwalt (TV film)
Ich wollte nicht töten (TV film)
Místo činu: Bezejmenná dívka (TV film)
2006 Die Frau des Heimkehrers (TV film)
Emmino štěstí
Temná minulost (TV film)
2005 Die Geierwally (TV film)
Místo činu - Jenom hra (TV film)
Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
Schiller (TV film)
Tatort - Tiefer Fall (TV film)
Země sněhu
2004 Hunger auf Leben (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Okruh přátel (TV film)
Krásná nevěsta v černém (TV film)
Schimanski - Tajemství Golema (TV film)
Stärker als der Tod (TV film)
2003 Rosenstrasse
2002 Operation Rubikon (TV film)
Tatort - Schlaraffenland (TV film)
2001 Das Glück sitzt auf dem Dach (TV film)
Doppelter Einsatz - Bruderherz (TV film)
Sass
Zúčtování s minulostí
2000 Die Fremde
Mein Bruder, der Idiot (TV film)
Tatort - Die Möwe (TV film)
1999 Mit fünfzig küssen Männer anders (TV film)
Tatort - Mordfieber (TV film)
Verschwinde von hier (TV film)
1998 Cellistin, Die (TV film)
Feuerreiter
Ärzte: Hoffnung für Julia (TV film)
1996 Doktor Knock (TV film)
Streit, Der (TV film)
1994 Maries Lied: Ich war, ich weiß nicht wo
1992 Schtonk!

TV seriály

2020 Oktoberfest: krev a pivo (TV seriál)
Vize (E01)
2018 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Der Mädchenmörder von Krac (S03E01)
München Mord (TV seriál)
Die ganze Stadt ein Depp (E07)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Sicherheit (S10E04)
Soko Vídeň (TV seriál)
Die Bienenkönigin (S13E10)
2017 Zmizení (TV seriál)
Eine Familie (E04)
Zwei Mütter (E03)
Weil wir euch lieben (E02)
další epizody (4)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracené děti (S22E09)
2016 Bettys Diagnose (TV seriál)
Herzrasen (S02E04)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Zmařený život (S10E04)
2013 Hubert a Staller (TV seriál)
Die Venus von Ambach (S02E12)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Amnesie (S05E06)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrtelná volba (S17E15)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Nové začátky (E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ich bin dann mal weg (S11E16)
Ans Messer geliefert (S11E15)
Spiel, Satz, Tod (S11E14)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Flächenbrand (S07E06)
Das Duo (TV seriál)
Liebe und Tod (E22)
Donna Leonová (TV seriál)
Das Mädchen seiner Träume (E17)
Správná dvojka (TV seriál)
Gnadenlos (E50)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
Letní příběh lásky (E02)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Totalschaden (S03E04)
Sondermüll (S03E03)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Posvátný strom (E14)
2006 Venkovská lékařka (TV seriál)
Diagnose Tollwut (E02)
Charlotte Link (TV seriál)
Am Ende des Schweigens (E09)
Die Täuschung (E08)
2005 V podezření (TV seriál)
Das Karussell (E05)
2004 München 7 (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Bauernopfer (E06)
2003 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Ostnem do živého (E13)
Big Ben (TV seriál)
Malování s Vincentem (S09E04)
2001 Big Ben (TV seriál)
Sioux City (S06E03)
1997 Schimanski (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky