foto

Martin Feifel

  • nar. 16.6.1964 (55 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Carneval - Der Clown bringt den Tod (TV film)
Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
Sarah Kohr - Mord im Alten Land (TV film)
Tatort - Wir kriegen euch alle (TV film)
2017 Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
Tatort – Die Liebe ist ein seltsames Spiel (TV film)
Tod im Internat (TV film)
Vichr 3
2016 Der Bozen-Krimi: Herz-Jesu-Blut (TV film)
Die Welt der Wunderlichs
Rockabilly Requiem
2015 Der Liebling des Himmels (TV film)
Die Udo Honig Story (TV film)
Mutter auf Streife (TV film)
Polizeiruf 110 - Ikarus (TV film)
2014 Die reichen Leichen. Ein Starnbergkrimi (TV film)
Ein offener Käfig (TV film)
Vier Drillinge sind einer zu viel (TV film)
2013 Místo činu: Mnichov - Z hlubin času (TV film)
Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
2012 Riskante Patienten (TV film)
Trojitý hazard (TV film)
Wunschkind (TV film)
2011 Das Duo - Liebe und Tod (TV film)
Ein starkes Team - Gnadenlos (TV film)
Föhnlage. Ein Alpenkrimi (TV film)
Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
Láska mezi starožitnostmi (TV film)
Mord in bester Familie (TV film)
2010 Der Mann, der über Autos sprang
Haltet die Welt an (TV film)
Láska z Fjordu: Letní příběh lásky (TV film)
Sie hat es verdient (TV film)
Žid Süss - Film bez svědomí
2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
Genug ist nicht genug (TV film)
Liebe und andere Gefahren (TV film)
Tatort - Neuland (TV film)
Zamilovaný doktor (TV film)
Šípková Růženka (TV film)
2008 Buddenbrookovi (TV film)
Kommissar Süden und das Geheimnis der Königin (TV film)
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
Machen wir's auf Finnisch (TV film)
Mein Gott, Anna! (TV film)
Polizeiruf 110 - Kellers Kind (TV film)
2007 Dvojí výkupné (TV film)
Grüß Gott, Herr Anwalt (TV film)
Ich wollte nicht töten (TV film)
Místo činu: Bezejmenná dívka (TV film)
2006 Am Ende des Schweigens (TV film)
Die Frau des Heimkehrers (TV film)
Die Landärztin - Diagnose Tollwut (TV film)
Die Täuschung (TV film)
Emmino štěstí
Temná minulost (TV film)
2005 Die Geierwally (TV film)
Místo činu - Jenom hra (TV film)
Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
Schiller (TV film)
Tatort - Tiefer Fall (TV film)
Unter Verdacht - Das Karussell (TV film)
Země sněhu
2004 Das Duo - Bauernopfer (TV film)
Hunger auf Leben (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Okruh přátel (TV film)
Krásná nevěsta v černém (TV film)
Schimanski - Tajemství Golema (TV film)
Stärker als der Tod (TV film)
2003 Rosenstrasse
2002 Operation Rubikon (TV film)
Případy profesora Capellariho: Ostnem do živého (TV film)
Tatort - Schlaraffenland (TV film)
2001 Das Glück sitzt auf dem Dach (TV film)
Doppelter Einsatz - Bruderherz (TV film)
Sass
Zúčtování s minulostí
2000 Die Fremde
Mein Bruder, der Idiot (TV film)
Tatort - Die Möwe (TV film)
1999 Mit fünfzig küssen Männer anders (TV film)
Tatort - Mordfieber (TV film)
Verschwinde von hier (TV film)
1998 Cellistin, Die (TV film)
Feuerreiter
Ärzte: Hoffnung für Julia (TV film)
1996 Doktor Knock (TV film)
Streit, Der (TV film)
1994 Maries Lied: Ich war, ich weiß nicht wo
1992 Schtonk!

TV seriály

2018 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Der Mädchenmörder von Krac (S03E01)
München Mord (TV seriál)
Die ganze Stadt ein Depp (E07)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Sicherheit (S10E04)
2017 Zmizení (TV seriál)
Eine Familie (E04)
Zwei Mütter (E03)
Weil wir euch lieben (E02)
další epizody (4)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracené děti (S22E14)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Zmařený život (S10E04)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Smrtelná volba (S17E15)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Nové začátky (E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ich bin dann mal weg (S11E16)
Ans Messer geliefert (S11E15)
Spiel, Satz, Tod (S11E14)
2011 Donna Leonová (TV seriál)
Das Mädchen seiner Träume (E17)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Posvátný strom (E14)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Big Ben (TV seriál)
Malování s Vincentem (S09E04)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Big Ben (TV seriál)
Sioux City (S06E03)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace