foto

Jannik Büddig

  • nar. 16.6.1983 (36 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Just Drifting Along
Nüchtern
2015 Já a Kaminski
2013 Mein Kampf mit Hitler (TV film)
2009 Fleischermeister
Hungerwinter - Überleben nach dem Krieg (TV film)
Tatort - Neuland (TV film)
2007 Die Todesautomatik (TV film)
2005 Aeon Flux
2004 Das Jubiläum (studentský film)
Die Unvergessenen (TV film)
2001 Místo činu: Hamburg - Exil (TV film)
Místo činu: Hamburg - Hazard (TV film)

TV seriály

2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mord am Telefon (S10E17)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Auf Nummer sicher? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky