foto

Russ Conway

  • nar. 25.4.1913
    Brandon, Manitoba, Kanada
  • zem. 12.1.2009 (95 let)
    Laguna Hills, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Space-Watch Murders, The (TV film)
1973 Interval
Nejlepší atlet světa
1971 Vanished (TV film)
1969 Silent Gun, The (TV film)
1968 Jen se nikdy nenudit
1967 C'mon, Let's Live a Little
Masakr na svatého Valentýna
1966 Náš muž Flint
1964 Guns of Diablo
The Lively Set
1962 Co se vlastně stalo s Baby Jane?
1961 The Great Impostor
1960 The Bramble Bush
Twelve Hours to Kill
1958 Flood Tide
Fort Dobbs
Johnny Rocco
The Screaming Skull
Voice in the Mirror
1957 Bernardine
Bombardéry B-52
Portland Expose
The Midnight Story
Tony hledá Tokio
1956 Highway Hearing
Miluj mě něžně
Někdo tam nahoře mě má rád
1955 Tall Man Riding
The Looters
Top of the World
1954 Killer Leopard
1953 Abbott and Costello Go to Mars
Girls in the Night
Jennifer
Ma and Pa Kettle on Vacation
Přiznání jedné dívky
Safari Drums
Vice Squad
Vicki
Válka světů
1952 Battle Zone
Because of You
Colorado Sundown
Diplomatic Courier
Fearless Fagan
Fort Osage
Jet Job
Jumping Jacks
My Six Convicts
My Son John
The Outcasts of Poker Flat
The Rose Bowl Story
The Turning Point
Young Man with Ideas
1951 Abbott and Costello Meet the Invisible Man
Call Me Mister
Father Takes the Air
Flight to Mars
I Was a Communist for the FBI
Let's Go Navy!
Tomahawk
You Never Can Tell
1950 Backfire
Highway 301
Military Academy with That Tenth Avenue Gang
Mimo zákon
Prisoners In Petticoats
The Fuller Brush Girl
Three Secrets
When Willie Comes Marching Home
Woman in Hiding
1949 Arctic Manhunt
Calamity Jane and Sam Bass
Dědička
Flamingo Road
I Was a Male War Bride
Přímo nad hlavou
The Lady Takes a Sailor
Trapped
1948 An Act of Murder
An Innocent Affair
Black Bart
Larceny
Mr. Reckless
Obnažené město
One Touch of Venus
The Winner's Circle
1947 Buck Privates Come Home
Dvojí život
T-Men
Web, The

TV seriály

1977 Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
1970 San Francisco International Airport (TV seriál)
1969 The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Channing (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Hardy Boys: The Mystery of the Ghost Farm (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Combat Sergeant (TV seriál)
Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Hardy Boys: The Mystery of the Applegate Treasure (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Mr. District Attorney (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Craig Kennedy, Criminologist (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1952 The Christophers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace