foto

Christel Peters

  • nar. 15.1.1916
    Svinoústí, Pomořany, Německá říše
  • zem. 11.6.2009 (93 let)
    Branibor nad Havolou, Brandenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Am Ende kommt die Wende
2008 Zwei Zivis zum Knutschen (TV film)
2006 Dufte (studentský film)
2005 Léto v Berlíně
Mein Vater und ich (TV film)
2004 Mýlit se je sexy (TV film)
Tatort - Herzversagen (TV film)
2003 Chci tě (TV film)
Echte Männer? (TV film)
In der Höhle der Löwin (TV film)
Lásce neporučíš (TV film)
Nebezpečné pocity (TV film)
2002 Ein Sack voll Geld (TV film)
Kubaner küssen besser (TV film)
Láska může všechno (TV film)
Vaya con Dios
2001 Der Zimmerspringbrunnen
Die Liebenden vom Alexanderplatz (TV film)
Ein Stück vom Glück (TV film)
Jonathans Liebe (TV film)
2000 Das gestohlene Leben (TV film)
Die Polizistin (TV film)
Jetzt oder nie - Zeit ist Geld
Verlorene Flügel (TV film)
1999 Ganz unten, ganz oben (TV film)
Nočňátka
1998 Das vergessene Leben (TV film)
Edgar Wallace - Whiteface (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Über den Tod hinaus (TV film)
Raus aus der Haut (TV film)
1995 Eine fast perfekte Liebe (TV film)
1991 Die Sprache der Vögel (TV film)
Letzte Liebe (TV film)
1990 Gänsehaut (TV film)
1987 Familien-Quiz (TV film)
Tumult bei Wernickes (TV film)
1986 Das Mehrzweckzimmer (TV film)
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Princezna z Myšího zámku
Suche Mann für meine Mutter (TV film)
Und erstens kommt es anders und zweitens als man denkt (TV film)
1984 Drei reizende Schwestern - Trick 17
1983 Fariaho
1980 Mutter darf nicht heiraten (TV film)
Treffpunkt Libelle (TV film)
1979 Gemeindeschwester Egon (TV film)
1971 Verwandte und Bekannte (TV film)

TV seriály

2010 Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Donna Leonová (TV seriál)
Dokaž, že je to zlé (E09)
2004 Vorsicht - keine Engel! (TV seriál)
Lebwohl, Opa! (S02E06)
Er liebt mich... (S02E05)
Handy-Fieber (S02E04)
další epizody (6)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Herzenswunsch (S07E40)
2003 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödlicher Schulweg (E22)
1997 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und Elli (E11)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1989 Von Fall zu Fall (TV seriál)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Leben auf Vorschuss (E116)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ein leeres Haus (E96)
Wer bist du? (E94)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky