foto

Annabelle Dowler

  • nar. 1974
    Formby, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mother's Day (TV film)
2017 Another Mother's Son
2016 Lovec: Zimní válka
2015 Sufražetka
2011 Foster

TV seriály

2017 Osmý smysl (TV seriál)
All I Want Right Now Is One More Bullet (S02E08)
Isolated Above, Connected Below (S02E06)
Who Am I? (S02E02)
2012 Pán času (TV seriál)
Sněhuláci (S07E06)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Něžný déšť milosrdenství (S03E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2001 The Six Wives of Henry VIII (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace