foto

Paul Daneman

  • nar. 29.10.1925
    Islington, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.4.2001 (75 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Slzy v dešti (TV film)
1987 Roman Holiday (TV film)
1986 Little Match Girl, The (TV film)
Udržet sen (TV film)
1983 Dva kavalíři z Verony (TV film)
1969 Jaká to rozkošná válka!
1967 Jak jsem vyhrál válku
1964 Zulu
1961 Clue of the New Pin, The
Fourth Square, The
1960 The Professor's Love Story (TV film)
1957 Nemilosrdný čas
1956 Fun at St. Fanny's
Peril for the Guy

TV seriály

1991 G.B.H. (TV seriál)
1989 Dokud se nesejdeme (TV seriál)
Streetwise (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1982 Profesionálové (TV seriál)
Válka agentů (S05E06)
1981 Partners (TV seriál)
Stay with Me Till Morning (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1972 Spy Trap (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Plays of Today (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Never a Cross Word (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Sign of Four (S02E15)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Not in Front of the Children (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1986 Equinox (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)
1958 Three Seasons

Scenáristická filmografie

TV seriály

1983 Affairs of the Heart (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky