foto

Lorna Thayer

  • nar. 10.3.1919
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 4.6.2005 (86 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Frankie a Johnny
1986 Vůbec nic společného
1981 Kamaráde, kamaráde
1980 Aliens Are Coming, The (TV film)
1979 Frajerka Annie a Pusinka (TV film)
Suicide's Wife, The (TV film)
1977 Revenge of the Cheerleaders
1975 Smoke in the Wind
1974 Alice Goodbody
Family Kovack, The (TV film)
It Couldn't Happen to a Nicer Guy (TV film)
Madam Sundance (TV film)
Rhinoceros
Snadný výdělek
1972 Glass Houses
Skyjacked
1971 Dead Men Tell No Tales (TV film)
Kmen Andromeda
1970 Malé životní etudy
Night Chase (TV film)
The Traveling Executioner
1968 The Shakiest Gun in the West
1966 Vyloupení banky v L. A.
1963 Police Nurse
1960 Freckles
1958 Chci žít!
1956 I've Lived Before
The Women of Pitcairn Island
1955 The Beast with 1,000,000 Eyes
Women's Prison
1953 Jennifer
1952 Just Across the Street
Poslední rodeo
Texas City

TV seriály

1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 The Tall Man (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
Dr. Christian (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Captain Midnight (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1976 America at the Movies - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace