foto

Brigitte Grothum

  • nar. 26.2.1933 (87 let)
    Dessau, Anhalt, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Matze, Kebab & Sauerkraut (TV film)
2014 Mein Lover, sein Vater und ich (TV film)
2011 Zázračné děti
2010 Meine wunderbare Familie ...auf neuen Wegen (TV film)
2006 Poslední vlak
Willkommen in Lüsgraf (TV film)
2005 Bettgeflüster & Babyglück (TV film)
2003 Eddi Arent - Der Herr der Sketche (TV film)
Mörderischer Plan (TV film)
Tausche Firma gegen Haushalt (TV film)
1997 Ein Traum von Hochzeit (TV film)
1996 Hřích jediné noci (TV film)
1993 Die Piefke-Saga - Die Erfüllung (TV film)
1992 Kommissar Klefisch - Ein unbekannter Zeuge (TV film)
1991 Zweite Geige (TV film)
1990 Bei mir liegen Sie richtig
Die Piefke-Saga - Das Geschäft (TV film)
Die Piefke-Saga - Der Skandal (TV film)
Die Piefke-Saga - Die Animation (TV film)
1989 Maihime
1988 Im Schatten der Angst (TV film)
1980 Die Gräfin vom Chamissoplatz. Eine Geschichte aus dem heutigen Berlin (TV film)
1978 Der Pfingstausflug
1977 Grete Minde
1976 Die Taube in der Hand (TV film)
Von Emma, Türkenpaul und Edwin mit der Geige (TV film)
1974 Eiger (TV film)
1971 Einer spinnt immer
1970 Unter den Dächern von St. Pauli
Wie man seinen Gatten los wird (TV film)
1969 L'astragale
Schwarzer Nerz auf zarter Haut
1968 Snob, Der (TV film)
1967 Der Alte (TV film)
Ein treuer Diener seines Herrn (TV film)
Freitag muß es sein (TV film)
Viola (TV film)
1966 Das Ganz große Ding (TV film)
Die Ballade von Peckham Rye (TV film)
1965 Die Sommerfrische (TV film)
Frühstück mit Julia (TV film)
Romulus der Große (TV film)
1964 Der Mitternachtsmarkt (TV film)
Der Strohhalm (TV film)
Romeo und Julia (TV film)
1963 Der Fluch der gelben Schlange
Echo, Das (TV film)
Kean (TV film)
1962 Die Glücklichen Jahre der Thorwalds
Hostinec na Temži
Ihr schönster Tag
Rote Rausch, Der
So war Mama (TV film)
1961 Die seltsame Gräfin
Diesmal muß es Kaviar sein
Es muß nicht immer Kaviar sein
Malachiášův zázrak
Wer die Wahl hat (TV film)
1960 Das Lied der Taube (TV film)
Der eingebildete Kranke (TV film)
Hexenjagd (TV film)
1959 2 x Adam, 1 x Eva
Die sechste Frau (TV film)
Leihauslegende (TV film)
Mein ganzes Herz ist voll Musik
1958 Blätter im Winde (TV film)
Der Meisterdieb (TV film)
1957 Lemkes sel. Witwe
Svědectví Lorenze Darrandta
1956 Die Halbstarken
Ein Mann muß nicht immer schön sein
Erste Frühlingstag, Der
Hurra für Gina (TV film)
Mädchen Marion, Das
1955 Reifende Jugend

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Kleiner Engel (S01E06)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Der letzte Gast (S13E05)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fröhliche Weihnacht überall (S14E42)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Glauben (E02)
Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
1993 Ein Job für's Leben (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1976 Den lieben langen Tag (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
1972 Privatdetektiv Frank Kross (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1968 Mann namens Harry Brent, Ein (TV seriál)

Dokumentární

2020 Legenden - Ein Abend für Winfried Glatzeder (TV film)
2015 Dieter Hallervorden - Ein Mann mit Humor und Tiefgang (TV film)

Host

TV pořady

2008 Mein Nachmittag (TV pořad)
2000 Forever Young - Brigitte Mira (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky