foto

Brigitte Grothum

  • nar. 26.2.1933 (84 let)
    Dessau, Anhalt, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mein, Lover, sein Vater und ich (TV film)
2011 Zázračné děti
2006 Poslední vlak
Willkommen in Lüsgraf (TV film)
2005 Bettgeflüster & Babyglück (TV film)
2003 Mörderischer Plan (TV film)
Tausche Firma gegen Haushalt (TV film)
1997 Ein Traum von Hochzeit (TV film)
1996 Hřích jediné noci (TV film)
1991 Zweite Geige (TV film)
1990 Bei mir liegen Sie richtig
1989 舞姫
1988 Im Schatten der Angst (TV film)
1978 Der Pfingstausflug
1977 Grete Minde
1976 Die Taube in der Hand (TV film)
1974 Eiger (TV film)
1971 Einer spinnt immer
1970 Unter den Dächern von St. Pauli
Wie man seinen Gatten los wird (TV film)
1969 Astragale, L'
Schwarzer Nerz auf zarter Haut
1968 Snob, Der (TV film)
1967 Der Alte (TV film)
Ein treuer Diener seines Herrn (TV film)
Viola (TV film)
1966 Das Ganz große Ding (TV film)
Die Ballade von Peckham Rye (TV film)
1965 Die Sommerfrische (TV film)
Frühstück mit Julia (TV film)
Romulus der Große (TV film)
1964 Der Strohhalm (TV film)
Romeo und Julia (TV film)
1963 Der Fluch der gelben Schlange
Echo, Das (TV film)
Kean (TV film)
1962 Die Glücklichen Jahre der Thorwalds
Hostinec na Temži
Ihr schönster Tag
Rote Rausch, Der
So war Mama (TV film)
1961 Die Seltsame Gräfin
Diesmal muß es Kaviar sein
Es muß nicht immer Kaviar sein
Malachiášův zázrak
Wer die Wahl hat (TV film)
1960 Das Lied der Taube (TV film)
Der eingebildete Kranke (TV film)
Hexenjagd (TV film)
1959 Die sechste Frau (TV film)
Leihauslegende (TV film)
Mein ganzes Herz ist voll Musik
2 x Adam, 1 x Eva
1958 Blätter im Winde (TV film)
Der Meisterdieb (TV film)
1957 Die Letzten werden die Ersten sein
Lemkes sel. Witwe
1956 Die Halbstarken
Ein Mann muß nicht immer schön sein
Erste Frühlingstag, Der
Mädchen Marion, Das
1955 Reifende Jugend

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1993 Ein Job für's Leben (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1976 Den lieben langen Tag (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
1972 Privatdetektiv Frank Kross (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1968 Mann namens Harry Brent, Ein (TV seriál)

TV pořady

2000 Forever Young - Brigitte Mira (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace