foto

Michael Bornhütter

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sky Sharks
2016 Barva vítězství
2015 Hitman: Agent 47
2014 One Million K(l)icks
2013 Ranhojič
Tatort - Eine Handvoll Paradies (TV film)
2012 Čtvrtá mocnost
Urban Fighter
2011 Chatrč v lese
2009 International
2006 Der See der Träume (TV film)
2004 Stauffenberg (TV film)
2002 Na pokraji smrti
1997 Tatort - Geld oder Leben (TV film)
1989 Saint: Wrong Number, The (TV film)

TV seriály

2006 Kriminalista (TV seriál)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace