foto

Susanne Hoss

  • nar. 1968
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Lotta a šťastná budoucnost (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
2007 Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
2005 Tsunami (TV film)
2002 Lilly unter den Linden (TV film)
2000 3 Chinesen mit dem Kontrabass
1999 Případ osamělých boháčů (TV film)
The Waiting Time (TV film)
1997 Comedian Harmonists
1987 Vorspiel

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Geisterjagd (S11E22)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Nähe (S15E09)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Nochmal mit Gefühl (S02E23)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bewegliche Ziele (S14E18)
2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Waldauská pověst (S03E13)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Spiel, Satz, Tod (S11E14)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Ztráta paměti (S05E08)
2010 Lotta & … (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Třídní sraz (S01E11)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Hybris (S02E03)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Stromschlag (S04E15)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Preis der Wahrheit (S06E23)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Zurück auf Anfang (S01E01)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Highspeed - Die Ledercops (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Mord auf dem Golfplatz (S01E04)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Černá růže (S04E13)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2010 Eichmanns Ende (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky