foto

Ulas Kilic

  • nar. 30.9.1975 (42 let)
    Großburgwedel, Niedersachsen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Staatsfeind (TV film)
2017 Ferien vom Leben (TV film)
The Midas Touch
2016 Mission NinetyTwo: Dragonfly
Plötzlich Türke (TV film)
Unesená v Istanbulu
2015 Chay (studentský film)
Los Veganeros
NinetyTwo
2013 König von Deutschland
Unter Feinden (TV film)
Unter Verdacht - Türkische Früchtchen (TV film)
2011 Dostaňte mě ven (TV film)
Kobra 11: 72 hodin strachu (TV film)
2010 Cesta do Sudánu (TV film)
Magda (studentský film)
Polizeiruf 110 - Die Lücke, die der Teufel lässt (TV film)
Weihnachten im Morgenland (TV film)
2009 Fleischermeister
Místo činu: Nastane smutek a bolest (TV film)
2006 Gruppenspiel
2004 Abstiegsspiel

TV seriály

2017 4 Blocks (TV seriál)
Dead Man Walking (E06)
Verrat (E04)
Ibrahim (E03)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Hacknutí (S01E04)
Loajalita nájem nezaplatí (S01E02)
2013 In Your Dreams - Sommer deines Lebens (TV seriál)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Ztráta paměti (S05E08)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S06E02)
Epizoda 1 (S06E01)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Gruppenspiel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace