foto

Manfred Zapatka

  • nar. 2.10.1942 (77 let)
    Brémy, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fast perfekt verliebt (TV film)
The Collini Case
Todesengel (TV film)
Všechna moje láska
2018 Der Staatsfeind (TV film)
Südstadt (TV film)
2017 Tod im Internat (TV film)
2016 Dead Man Working (TV film)
Sanft schläft der Tod (TV film)
Tatort – Der hundertste Affe (TV film)
Zweimal zweites Leben (TV film)
2015 Polizeiruf 110 - Grenzgänger (TV film)
Tiefe Wunden (TV film)
2014 Die Lichtenbergs - zwei Brüder, drei Frauen und jede Menge Zoff (TV film)
Vražda bez důkazů (TV film)
2013 Himmelfahrt - Der Tote auf dem Eis (TV film)
2011 In den besten Jahren (TV film)
Marie Brand und die Dame im Spiel (TV film)
Schreie der Vergessenen (TV film)
2010 Den Tagen mehr Leben! (TV film)
Die Zeit der Kraniche (TV film)
2008 Die Lüge (TV film)
Die Weisheit der Wolken (TV film)
2007 Autopiloten
2006 Eden
Offset
Schneckenhaus, Das (TV film)
Svobodná vůle
Tod einer Freundin (TV film)
Wigald
2005 Falešné doznání
Mord am Meer (TV film)
Spiele der Macht - 11011 Berlin (TV film)
2004 Die Nacht singt ihre Lieder
Komisařka Rosa Roth - Okruh přátel (TV film)
2003 Der Puppengräber
Místo činu: Kolín - Mateřská láska (TV film)
2002 Rosamunde Pilcher: Až na konec světa (TV film)
Sloní srdce
2001 Gli amici di Gesù - Giuda (TV film)
Gli amici di Gesù - Tommaso (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Havárie (TV film)
Versuchte Nähe (studentský film)
2000 DoppelPack
Erkan & Stefan
Manila
1999 Loď snů - Tahiti (TV film)
Schandfleck, Der (TV film)
1998 Annino prokletí (TV film)
Das Frankfurter Kreuz (TV film)
Polizeiruf 110 - Todsicher (TV film)
1997 Smrt posledního nájemníka (TV film)
1996 Die Männer vom K3 - Der Deichmörder (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Páteční vrah (TV film)
1994 Gabriellas Rache (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Sevilla, Ein (TV film)
1993 Das Schicksal der Lilian H. (TV film)
Das letzte U-Boot (TV film)
Ebbies Bluff
Nervenkrieg (TV film)
Tatort - Die Zärtlichkeit des Monsters (TV film)
1992 König Lear (TV film)
Růže pro Afriku (TV film)
1991 Erfolg
1990 Absturz (TV film)
Ex und hopp - Ein böses Spiel um Liebe, Geld und Bier (TV film)
Rausschmeißer, Der
1989 Drunter und drüber (TV film)
Männer vom K3 - Tödlicher Export, Die (TV film)
1985 Die Spur der anderen (TV film)
Torquato Tasso
Torquato Tasso (TV film)
1984 Kovacs
1983 Adresát neznámý
Hauptsache konsequent (TV film)
Tatort - Blütenträume (TV film)
Tatort - Roulette mit 6 Kugeln (TV film)
Utopie
1982 Egmont (TV film)
1981 Käthchen von Heilbronn oder: Die Feuerprobe, Das (TV film)
Preußische Nacht (TV film)
1978 Angst (TV film)
1977 Ende der Beherrschung, Das (TV film)
1972 Životní manko
1971 Sparks in Neu-Grönland (TV film)
1965 Trilltrall und seine Brüder (TV film)
1964 Lamm, Das
1945 Šiva a šibeniční kvítek

TV seriály

2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verrat (S15E10)
Töchter und Söhne (S15E09)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Homejacking (S05E03)
2004 V podezření (TV seriál)
Nejlepší přátelé (E04)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Duell (S03E18)
Crash (S03E14)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Einsame Herzen (S03E03)
Eine Liebe von Jan (S02E07)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Mrtvý svědek (S03E04)
Zwei Brüder (TV seriál)
Kaltes Herz (E09)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Solo für Sudmann (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
Spiel des Lebens (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Staatsanwältin, Die (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Große Bellheim, Der (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Fabrika na oficíry (TV seriál)
Rivalen der Rennbahn (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Wilder Westen inclusive (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Versager (2) (S01E15)
Der Versager (1) (S01E14)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1975 Eurogang (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2006 Hamburger Lektionen
2000 Himmler Projekt, Das
1997 Todesspiel (TV film)
1982 Krieg und Frieden
1978 Německo na podzim

Divadelní záznam

1987 Troilus und Cressida (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky