foto

Ingo Hülsmann

  • nar. 1963
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Perské lekce
2014 Hon na prezidenta (TV film)
2012 Die Weber (TV film)
2011 Lisas Fluch (TV film)
2009 Die Tür
2008 Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
Was ihr wollt (TV film)
2007 Tatort - Schleichendes Gift (TV film)
Ten den přijde (TV film)
2006 Naše chůva je milionář (TV film)
Tatort - Aus der Traum (TV film)
2003 Emilia Galotti (TV film)
2001 Lieber Brad (TV film)
1988 Europa und der zweite Apfel (TV film)
Jäger der Engel
1986 Tatort - Aus der Traum (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Der schöne Finn (S16E01)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Miss Mai 1988 (S01E04)
2013 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der ganz große Fisch (E02)
2012 Reiff für die Insel (TV seriál)
Neubeginn (E01)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Die Frau aus Ipanema (S05E23)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2000 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Vysněný dům (E05)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
1994 Hagedorns Tochter (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky