foto

Ingo Hülsmann

  • nar. 1963
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hon na prezidenta (TV film)
2012 Die Weber (TV film)
2011 Lisas Fluch (TV film)
2009 Die Tür
2008 Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
Was ihr wollt (TV film)
2007 Tatort - Schleichendes Gift (TV film)
Ten den přijde (TV film)
2006 Naše chůva je milionář (TV film)
Tatort - Aus der Traum (TV film)
2003 Emilia Galotti (TV film)
2001 Lieber Brad (TV film)
2000 Případy profesora Capellariho: Vysněný dům (TV film)
1988 Europa und der zweite Apfel (TV film)
Jäger der Engel
1986 Tatort - Aus der Traum (TV film)

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2013 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der ganz große Fisch (E02)
2012 Reiff für die Insel (TV seriál)
Neubeginn (E01)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
1994 Hagedorns Tochter (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace