foto

Martin Ontrop

  • nar. 28.10.1963 (53 let)
    Hamm, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Katharina Luther (TV film)
2015 Ich bin dann mal weg
2014 Hitler und Jesus - eine Liebesgeschichte
2013 Hannas Reise
Zlodějka knih
2012 Hanni & Nanni 2
2011 Inspektor Barbarotti - Verachtung (TV film)
Tatort - Nasse Sachen (TV film)
2010 Neuneinhalbs Abschied
2009 Zamilovaný doktor (TV film)
2008 In letzter Sekunde (TV film)
2007 GG 19 - Deutschland in 19 Artikeln
Jakobs Bruder
Korunní svědek (TV film)
Tatort - Bienzle und sein schwerster Fall (TV film)
Was am Ende zählt
2006 Polizeiruf 110 - Matrosenbraut (TV film)
2005 Dein Herz in meinem Hirn
Mnichov
Tatort - Requiem (TV film)
2004 Doppelter Einsatz - Harte Bandagen (TV film)
Oegeln (studentský film)
2003 In der Höhle der Löwin (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Myšlenky jsou svobodné (TV film)
2002 Was nicht passt, wird passend gemacht
2000 Eine Handvoll Glück (TV film)
1999 Prachy, zbraně, jedno porno
1998 Lidská bomba (TV film)
1997 Skorpion, Der (TV film)

TV seriály

2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Král ze St. Pauli (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace