foto

Nina-Friederike Gnädig

  • nar. 9.12.1980 (39 let)
    Norimberk, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Big Manni (TV film)
Das Märchen von den 12 Monaten (TV film)
2018 Die Affäre Borgward (TV film)
2015 Tatort - Frohe Ostern, Falke (TV film)
2013 Engel der Gerechtigkeit - Kopfgeld (TV film)
Mutter Seelen Allein (studentský film)
Rosamunde Pilcher: Otázka cti (TV film)
2012 Als ich mit neun beschlossen habe, schön zu sein (studentský film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Australien (TV film)
Případ Malorka (TV film)
2011 Smrt superhrdiny
Tajemný dům (TV film)
2009 Loď snů - Papua-Nová Guinea (TV film)
Příběhy o lásce: Návrat domů (TV film)
2008 Little Paris
Loď snů: Kilimandžáro, Maledivy a Indie (TV film)
Machen wir's auf Finnisch (TV film)
2007 Místo činu - Past (TV film)
2006 Ein langer Abschied (TV film)
Rudý kakadu
2005 Liebes Spiel
Místo činu - Vánice (TV film)
Sága rodu Vandenbergů (TV film)

TV seriály

2018 Daheim in den Bergen (TV seriál)
Liebesreigen (E02)
2017 Vraždy na severu (TV seriál)
Tödliches Vertrauen (S04E08)
SOKO Wismar (TV seriál)
Klub der Aufreißer (S14E13)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das genetische Limit (S17E04)
2016 Gottlos - Warum Menschen töten (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Falsche Erwartungen (S04E08)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Lost & Found (S02E10)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Schwerer Verlust (S01E05)
Wunder (S01E03)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Trautes Heim (S01E11)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Noch mal mit Gefühl (S15E26)
2011 Scharfe Hunde (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Výš, dál, rychleji! (S15E13)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrtící růže (E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das nette Mädchen (S09E12)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
2007 Plavba snů (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Alter schützt vor Torheit nicht (S10E18)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Konkurrenten (S02E09)
Kobra 11 (TV seriál)
Slib (S10E08)
2005 Verliebt in Berlin (TV seriál)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Herrenrunde (S04E13)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky