foto

Markku Haussila

  • nar. 1986

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Täg Me in Tinder
2014 66 tupakkaa (studentský film)
2011 JuuTupen rapinat (divadelní záznam)
2009 Kivat piipussa (divadelní záznam)

TV seriály

2019 Hillo (TV seriál)
Pieruu ja puuterii (E05)
Muumilaakso (TV seriál)
Taikatalvi (E13)
Näkymätön lapsi (E12)
Kummitustarina (E11)
další epizody (13)
2018 Ratamo (TV seriál)
Sotamies (E02)
2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Joutsenlauluvaihe (S02E08)

Host

TV pořady

2014 Tuubi (TV pořad)
2011 Eurovision laulukilpailu 2011 - Suomen Karsinta (TV pořad)
2010 Sokkokokki (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace