foto

Jörg Rühl

  • nar. 1965
    Münster, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kobra 11 - Dámská jízda (TV film)
2014 Konrad & Katharina (TV film)
2013 Großer Mann ganz klein! (TV film)
2009 Chytrá horákyně (TV film)
Tango im Schnee (TV film)
2008 Mordgeständnis (TV film)
2005 Mein Vater und ich (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Heißkalte Liebe (TV film)
1993 Rosenemil

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Falsche Hoffnung (S18E02)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kind in Angst (S11E18)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Dva muži zákona (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Pengo! Steinzeit! (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 T.V. Kaiser (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace