foto

Helmut Zhuber

  • nar. 1959
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mord nach Zahlen (TV film)
2011 Restrisiko (TV film)
2008 Das Feuerschiff (TV film)
Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
Remarque - Sein Weg zum Ruhm (TV film)
Was wenn der Tod uns scheidet?
2006 Černý svědek (TV film)
2004 Der Boxer und die Friseuse (TV film)
Hellblau
Tatort - Abschaum (TV film)
2003 Männer vom K3 - Blutrache, Die (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Im Visier der Bestie (TV film)
1991 Tod kam als Freund, Der (TV film)
1986 Kandidat, Der (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Tod in der Schleuse (S01E06)
2017 Zarah - Wilde Jahre (TV seriál)
Ein Festival der Liebe (E04)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Smrtící léčba (S01E13)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Waldhaus Amore (S02E07)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Die letzte Chance (S08E05)
2008 Zur Sache, Lena! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Emanuela (2) (S08E04)
Emanuela (1) (S08E03)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Seitensprung (S01E19)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečné hrátky (S02E06)
2005 Bella Block (TV seriál)
Die Frau des Teppichlegers (E19)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky